Акторка Ольга Куриленко заразилася коронавірусом

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Голлівудська акторка українського походження Ольга Куриленко захворіла на коронавірусну інфекцію COVID-2019. Про це вона написала в Instagram.

Акторка повідомила, що вже понад тиждень в неї висока температура та слабкість. Зараз вона перебуває у самоізоляції. Куриленко побажала своїм підписникам берегти себе і «сприймати серйозно» інформацію про поширення коронавірусу.

  • Спалах інфекції COVID-19, яку спричиняє вірус SARS-CoV-2, почався в кінці 2019 року в китайському місті Ухань. Згодом коронавірус почав стрімко поширюватися по країнах Азії, а до кінця січня дійшов до США і Євросоюзу. Крім КНР, наразі основні осередки епідемії в Італії, Ірані, Південній Кореї, Франції, Іспанії, Німеччини та США. Загалом у світі заражені понад 130 тисяч осіб, з яких понад 70 тисяч вже одужали. Зафіксованих смертей — понад 6 тисяч.
  • 12 березня голлівудський актор Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон повідомили, що вони заразилися в Австралії китайським коронавірусом COVID-19. Хенкс з дружиною перебували у Квінсленді (штат Новий Південний Уельс). Актор там знімається у фільмі про Елвіса Преслі, а Ріта Вілсон давала низку концертів на підтримку свого нового альбому. Також вона брала участь у зйомках телешоу.