У тренера «Арсеналу» діагностували коронавірус, а клуб «Челсі» відправили на карантин

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:

У головного тренера лондонського футбольного клубу «Арсенал» Мікеля Артети діагностували коронавірус, повідомляють на сайті клубу.

Тренувальна база «Арсеналу» зачинена на карантин. Персонал клубу і гравці, які тісно контактували з Артетою, перебуватимуть на самоізоляції.

Також коронавірус діагностували у гравця іншого лондонського клубу — «Челсі» Каллума Хадсона-Одой, повідомляють на сайті клубу. Симптоми у футболіста з’явилися ще у понеділок і з тих пір він не був на тренувальному майданчику. Зараз хворий почувається добре і чекає повернення на тренувальний майданчик, як тільки це стане можливим.

Гравців першої команди «Челсі», тренерський штаб і персонал, які нещодавно контактували з інфікованим, відправили на двотижневий карантин. На цей час закрита частина будівель тренувальної бази, яку використовувала перша команда. Решта будівель працюють у штатному режимі.

  • Коронавірус діагностували у двох гравців баскетбольної команди «Юта Джаз» — Донована Мітчелла та Руді Гобера. За два дні до результатів аналізу останній на пресконференції помацав усі мікрофони і диктофони журналістів. Так він пожартував з паніки та заходів безпеки, яких ужила Національна баскетбольна асоціація через коронавірус. Згодом НБА призупинила сезон на невизначений термін через виявлений коронавірус у Гобера.
  • До 3 квітня матчі Української прем’єр-ліги, Кубка України та інших національних змагань проходитимуть без глядачів. Також Федерація баскетболу вирішила завершити проведення чемпіонату Суперліги.