Вакарчук залишив посаду голови «Голосу»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук залишив посаду очільника політсили. Про це повідомляє пресслужба партії.

Замість Вакарчука новим керівником партії обрали Кіру Рудик. «Сьогодні ми стоїмо перед дуже серйозним викликом — влада під виглядом нових облич насправді протягує старі. Ми ж своїм прикладом демонструємо протилежне: ми приводимо до лідерських позицій і в партії, і в парламенті нових професійних людей. Саме тому сьогодні на з’їзді партії «Голос» обрав новою головою партії найкращого управлінця з нашої команди — Кіру Рудик», — пояснив у зверненні Вакарчук.

Сам лідер «Океану Ельзи» планує й надалі «розбудовувати» партію. «Моя місія — і надалі приводити в політику нових чесних, професійних людей з власним баченням і створювати політичну конкуренцію всім тим, хто йде до влади без візії, без компетенцій, без власного бачення. А також боротися з тими, хто йде в політику лише для власного збагачення», — пояснив Вакарчук.

Хто така Кіра Рудик?

Колишня головна операційна директорка українського підрозділу міжнародної IT-компанії Ring, де вона керувала дослідницькими, фінансовими, PR- і HR-департаментами та відповідала за операційні задачі. У липні 2019 року була обрана нардепом від партії «Голос».