Вночі: Boeing припиняє випуск літаків 737 MAX, «Динамо» підтримало Зозулю, а «Квартал 95» знову заспівав про Гонтареву

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Boeing припиняє випуск літаків 737 MAX

Корпорація Boeing призупиняє виробництво літаків 737 MAX з січня 2020 року. Про це йдеться в заяві компанії на сайті.

У компанії відзначили, що рішення повʼязане з перенесенням сертифікації літаків на 2020 рік. Boeing зосередить увагу на доставці приблизно 400 Boeing 737 MAX, які вже є в її резерві. «Ми вважаємо, що це рішення є найменш руйнівним для підтримання довгострокової системи виробництва та справності ланцюжка поставок», — сказано в заяві. У Boeing не вказали, коли відновлять виробництво літаків цієї серії.

ФК «Динамо» підтримав Зозулю, якого іспанські фанати звинуватили в нацизмі

Київське «Динамо» підтримало футболіста Романа Зозулю, якого іспанські фанати клубу «Райо Вальєкано» назвали нацистом.

«Твій бійцівський характер, воля до правди і честі та патріотизм завжди були і залишаються головними чеснотами. Тебе ніхто і ніколи не зламає, правда на твоєму боці. Романе, ми з тобою!» — йдеться в заяві клубу.

«Квартал 95» знову заспівав про Гонтареву і «вибачився»

Студія «Квартал 95» знов випустила номер, присвячений ексочільниці Національного банку Валерії Гонтаревій. Цього разу коміки на концерті «Вечірнього кварталу» заспівали пісню з «вибаченнями» за минулий номер про пожежу в її будинку в селищі Гореничі.

Пісню знову співав Євген Кошовий. «У жінки прошу пробачення, знову збудуєм дачу вам, гроші зберем на карточку, на Дельта банку карточку. Те, що лунала пісня ця, вибачте лисого глупця во ім’я сина і отця, пресвята погорілиця», — проспівав він, після чого заявив, що «український політик має прожити своє життя так, щоб потім не соромно було дивитися в очі своїм колегам в Лондоні».