Нардеп Столар став главою київського осередку ОПзЖ

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Нардеп Столар став главою київського осередку ОПзЖ

ОПзЖ

Учасники зʼїзду партії «Опозиційна платформа — За життя» проголосували за призначення народного депутата Вадима Столара главою київської організації партії. Про це повідомляє пресслужба партії ОПзЖ.

«Сьогодні я звертаюся до наших міських партійців: я не хочу, щоб ви просиділи в офісах до дня виборів, які для нас так важливі. Ми повинні виходити на вулиці та починати реальну ідеологічну роботу в кожному дворі нашого міста», — заявив Столар.

Хто такий Столар?

Вадим Столар був депутатом Верховної Ради від Партії регіонів за часів Януковича. У нього є бізнес-інтереси в столиці — у сфері будівництва та нерухомості. Серед іншого, він є співзасновником «Компанії «Еліта-Будінвест», діяльність якої, за даними ЗМІ, повʼязана з однією з наймасштабніших будівельних афер у Києві на початку двотисячних — «Еліта Центр».

У 2019 році був обраний народним депутатом ІХ скликання від партії «Опозиційна платформа — За життя» під номером 11 у списку. Столар також є членом однойменної фракції та членом Комітету з питань аграрної та земельної політики.