Італійський лоукостер Ernest Airlines призупинив рейси в Україну через нерентабельність

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Італійський авіаперевізник Ernest Airlines заявив про призупинення рейсів за маршрутами Київ — Генуя, Харків — Рим і Харків — Мілан через нерентабельність в зимовий сезон. Про це повідомляє Avianews.

Так, 6 грудня відбувся останній у цьому році рейс з Києва до Генуї, тепер скористатися послугою можна буде з 1 квітня наступного року по середах і суботах. Крім того, останні польоти з Харкова у Рим відбудуться 28 грудня і 4 січня.

Що стосується напрямку Харків — Мілан, скористатися перельотом можна буде 29 грудня, 5 і 12 січня. Продаж квитків на інші дати поки що недоступний. У компанії зазначили, що всіх пасажирів, які забронювали або купили квитки на період до 28 березня, попередили про призупинення послуги і запропонували їм безкоштовно поміняти пункт призначення або отримати компенсацію за квиток.

«Всі пасажири, яких торкнулися ці зміни, були відповідно проінформовані по е-mail і SMS. Запити на повернення вартості квитка та/або переоформлення квитка на інші рейси обробляються», — зазначено в повідомленні представника компанії.

Відомо, що до кінця зимового сезону авіакомпанія Ernest Airlines буде співпрацювати тільки з аеропортами Києва, Одеси і Львова.