Україна знову в топ-20 за переглядами на Pornhub. Найпопулярніші запити — «секс», «аніме» та «БДСМ»

Автор:
Ольга Березюк
Дата:
Україна знову в топ-20 за переглядами на Pornhub. Найпопулярніші запити — «секс», «аніме» та «БДСМ»

Flickr

Україна знову опинилася на 16 місці щодо кількості переглядів на сайті Pornhub за підсумками року, перегнавши Таїланд.

Про це повідомляється в блозі Pornhub Insights.

Користувачі в Україні дивилися контент на сайті частіше, ніж в Таїланді, Росії, Аргентині, Швеції та інших країнах.

Pornhub Insights

Найпопулярнішим запитом для українців у 2019 році став «секс». Таким чином, цей запит помінявся місцями з «аніме», яке було лідером торік. Запит «БДСМ», як і в минулому році, залишився на третьому місці. Трохи менш популярними були запити «milf», «хентай» та «фемдом».

При цьому популярність окремих пошукових запитів протягом року стрімко росла. Зокрема, запит «gangbang» цікавив українців на 778% частіше, public — на 571%. Також на 563% частіше українці шукали відеоінструкції з мастурбації (категорія «joi»).

Варто відзначити також, що відвідувачі з України на 686% частіше (порівняно з рештою світу) дивляться відео в категорії «російське».

Pornhub Insights

А ось за часом, проведеним на сайті, українці посіли 14 місце — в середньому кожен український юзер Pornhub поводить на сайті за одне відвідування 9 хвилин 56 секунд — що на 30 секунд менше, ніж минулого року.

Pornhub Insights

Головними порнозірками для українців стали Лана Роудс, Ніколь Еністон та Ельза Джин (другий рік поспіль).

Що стосується всесвітніх масштабів, то протягом 2019 року користувачі сайту віддали перевагу не запитам, пов’язаним з актуальним подіями, поп-культурою та новинам, а жанру «аматорське». Зазначається, що така тенденція пов’язана з тим, що все більше авторів-аматорів приєднується до Pornhub, а його користувачі, своєю чергою, шукають більш реалістичних зображень.

Другим за актуальністю в минулому році був запит «інопланетяни» (аlien), що може бути пов’язане із популярним мемом про «штурм» зони 51 — акції для виявлення інопланетян, яка відбулася 20 вересня на військовій базі в Неваді, США.

Позначився на пошуках і розвиток технологій віртуальної реальності — відеоролики від першої особи (POV) посіли третє місце в топі.

Pornhub Insights

Стосовно найпопулярніших слів для пошуку відбулися серйозні зміни — термін «японське» піднявся з пʼятої позиції на першу, ставши найпопулярнішим терміном у 2019 році. Далі йдуть лідери минулого року — «хентай», «лесбійське» та «milf».

Pornhub Insights

Найпопулярнішою порнозіркою у всесвітньому масштабі в 2019 році стала, як і в топі українців, Лана Роудс — 23-річна американка, лауреатка премії XBIZ Award в категорії «Краща нова старлетка». Ролики з її участю переглянули майже 345 млн разів.