Мама Ілона Маска опублікувала його фото 1995 року, де він ремонтує бокове скло авто. Маск натякнув на Cybertruck

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Мама Ілона Маска Мей Маск, виклала у Twitter фото сина 1995 року, де він лагодить розбите скло в авто, яке розбили злодії, щоб вкрасти магнітолу.

«1995-й. А люди ще кажуть, що ти зовсім не розумієшся на автомобілях», — підписала вона фото.

У коментарях Ілон Маск розповів, що лагодить бокове скло, яке розбили злодії, щоб вкрасти магнітолу за $20.

«Не міг дозволити собі заплатити за ремонт, тому я полагодив майже все у цій машині із запчастин зі звалища. Як не дивно, це я замінюю розбите бокове скло. Коло замкнулося, лол», — додав він, натякаючи на розбите скло в його електропікапі Cybertruck.

Що сталося?

22 листопада Маск у Лос-Анджелесі презентував новий електропікап Cybertruck. Пікап здатний проїжджати на одному заряді до 805 км і розганятися до 96,6 км/год за 2,9 секунди.

На презентації продемонстрували й випробування скла електропікапа, яке, нібито, має витримувати дрібнокаліберні кулі. Згодом на сцені зʼявився дизайнер Tesla Франц фон Хольцхаузен і кинув у вікно з боку водія сталеву кулю, яка розбила скло. Теж саме Хольцхаузен проробив і з вікном з боку пасажира, також розбивши його.

Пізніше Маск нагадав, що перед цим фон Хольцхаузен кувалдою бив по корпусу Cybertruck, демонструючи міцність сталі, з якої виготовили електропікап.

За словами засновника Tesla, це призвело до тріщин біля основи вікон, знищення яких надалі довершили кинуті в них кулі. «Спочатку варто було кидати сталеві кулі, а потім — кувалдою. Наступного разу...» — сказав Маск.

Ці невдалі випробування під час презентації стали приводом для фотожаб у мережі щодо Маска та його броньованого електропікапа.