«Вхід ідіотам заборонений». Заступник мера Дніпра запросив городян врегулювати ситуацію з тваринами

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:

Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко запросив усіх небайдужих взяти участь у голосуванні за стратегію міста щодо поводження з тваринами на 2020 рік. Про це він написав у своєму Facebook.

«Свинорила голова ОСББ закрила котів у підвалі на Парусі. Біля автовокзалу торгують цуценятами. Метизний завод планує не годувати собак. Жінка, що голосувала за вілкула — вбиває голубів. У сусідів у квартирі живе вісім собак і їх не вигулюють. Тигру в клітці не дають недостатньо мʼяса. Мер і я, отримуємо в день десятки таких повідомлень», — поскаржився Лисенко.

Він запропонував городянам вирішити всі наявні проблеми щодо поводження з тваринами в Дніпрі, запросивши їх до голосування за політику щодо тварин на 2020 рік. Відкрите засідання відбудеться у середу, 11 грудня, о 14:00 в сесійній залі Дніпровської міської ради.

Він зазначив, що для участі в голосуванні депутатів з питань тварин потрібно пройти реєстрацію о 13:00, маючи при собі лише паспорт і документи про прописку.

«Я не думаю, що в когось підніметься рука сказати, що ми не реагуємо на подібні звернення. Реагуємо, і практично завжди. У міру можливостей — завжди. Вхід міським божевільним і ідіотам — категорично заборонений», — додав Лисенко.