У США суддя Americaʼs Got Talent пішла з шоу після першого випуску. Її зачіски сприйняли як «занадто чорні»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У США суддя Americaʼs Got Talent пішла з шоу після першого випуску. Її зачіски сприйняли як «занадто чорні»

Габріель Юніон на відбірковому етапі America's Got Talent.

Trae Patton / NBCU Photo Bank / NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

У США суддя телевізійного шоу Americaʼs Got Talent, актриса і модель Габріель Юніон покинула шоу після першого ж випуску «через токсичну атмосферу», пише ВВС.

Зокрема, вона поскаржилася на зауваження від редакторів, ніби її зачіски «занадто чорні» для глядачів. Крім того, Юніон також повідомила відділу кадрів телеканалу NBC, який випускає шоу, про расистські, на її думку, жарти щодо корейської їжі, сказані запрошеною зіркою Джеєм Лено.

Зазначається, що Американська федерація артистів телебачення і радіо (SAG-AFTRA) вже почала розслідування цієї ситуації. Телеканал NBC у своїй заяві повідомив, що відданий створенню на робочому місці шанобливого ставлення до всіх працівників.

«Ми як і раніше прагнемо забезпечити шанобливе ставлення на робочому місці до всіх працівників і дуже серйозно ставимося до будь-яких питань щодо культури робочого місця», — йдеться в заяві каналу. Крім того, телеканал повідомив, що перебуває в контакті з Юніон, щоб зʼясувати причини її звільнення та ухвалити подальші рішення.

Хто така Габріель Юніон?

Американська модель і актриса. Зірка кінофільмів «Погані хлопці-2», «Кадилак Рекордс», «Позбавте нас від Єви», «Думай як чоловік» і «Нео Нед», за який отримала головний приз кінофестивалю в Палм-Біч. Актриса також відома своєю діяльністю із захисту жертв сексуального насильства.