У Південній Кореї двох популярних кей-поп співаків засудили до вʼязниці за групові зґвалтування

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:
У Південній Кореї двох популярних кей-поп співаків засудили до вʼязниці за групові зґвалтування

Чон Чжун Єн.

Chung Sung-Jun / GettyImages

Суд Сеула (Південна Корея) засудив двох популярних кей-поп співаків з гурту F. T. Island до тюремного увʼязнення у справі про групове зґвалтування.

Як повідомляє Yonhap, Чон Чжун Єн та Чхве Джон Хун отримали 5 і 6 років вʼязниці, а також зобовʼязані пройти 80-годинні курси для сексуальних злочинців.

Слідство встановило, що співаки під час вечірок у січні та березні 2016 року брали участь у груповому сексі з пʼяними прихильницями, які були не в змозі чинити опір. Чоловіки під час цього знімали відео і публікували деякі з них у закритому чаті в одному з месенджерів.

Єн, який отримав 6 років, визнав, що вів зйомку, і заперечував свою участь у зґвалтуванні. Чхве повністю заперечував свою провину.

Чхве Джон Хун.

Han Myung-Gu / WireImage

Агентство зазначає, що після ухвалення вироку співаки розплакалися в залі суду.

У цій справі також проходив учасник групи Big Bang та піар-директор клубу «Палаюче сонце» Лі Син Хен. Його звинуватили в сутенерстві, після чого він оголосив про завершення карʼєри.

У Південній Кореї секс-відео, що поширюються в месенджерах, отримали назву «молка». Це явище стало досить масовим. Тільки за 2018 рік в країні майже 6 тисяч осіб отримали терміни за це. У Сеулі на тлі скандалів проходив марш «Моє життя — це не твоє порно».