Мадонна скасувала кілька концертів через «нестерпний біль»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Американська співачка Мадонна скасувала кілька концертів зі скаргами на «нестерпний біль». Про це співачка повідомила в Instagram.

«Будь ласка, вибачте за такий несподіваний поворот подій. Кожне вечірнє шоу приносить мені стільки радості, що скасування — це свого роду покарання для мене, але біль, який я зараз відчуваю, нестерпний. Мені необхідно відпочивати та слідувати вказівкам лікарів, щоб я змогла повернутися сильнішою та кращою і продовжити тур «Мадам Х» разом з вами», — написала Мадонна.

Поки відомо, що співачка скасувала три виступи в Бостоні. Раніше Мадонна опублікувала в Instagram відео про те, як вона «приймає свою звичайну крижану ванну через множинні ушкодження».

Як пише The Guardian, для цього туру Мадонна відмовилася від масштабних шоу на користь невеликих майданчиків. Починаючи з 7 грудня співачка повинна дати чотири концерти у Філадельфії, а потім сім у Майамі. Наприкінці січня вона повинна почати тур з 15 шоу в лондонському Palladium, а потім дати 13 концертів у паризькому театрі Grand Rex.