Зʼїзд «Слуги народу» почався з мітингів ФОПів та захисників Пущі-Водиці

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У стінах КВЦ «Парковий», де у неділю починається зʼїзд партії «Слуга народу», відбулося кілька мітингів, передає кореспондент theБабеля.

Частина протестувальників вимагала скасування законів 128-ІХ та 129-ІХ, які запроваджують використання фізособами-підприємцями (ФОП) реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг. Інша частина мітингарів вимагала «захистити курорт Пуща-Водиця». Вони протестують проти забудови курортної зони.

З учасниками протестів спілкуються заступник голови фракції «Слуги народу» Микита Потураєв та радник секретаря Ради національної безпеки та оборони Сергій Сивохо.

«Бабель»

«Бабель»

Разом з тим, приблизно об 11:00 почалася реєстрація учасників зʼїзду. У кулуарах зʼїзду нардеп Микола Тищенко відмовився коментувати переписку, яку вів з ним пранкер від імені генерального прокурора, додавши лише: «Час покаже». «Чи будуть скандали у фракції. Звичайно, я читав, що у «Джокера» [псевдонім пранкера] є ще 20 переписок», — пояснив перший заступник голови фракції Олександр Корнієнко.