У США судитимуть прийомних батьків українки з карликовістю, які кинули дівчинку і переїхали до Канади

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:
У США судитимуть прийомних батьків українки з карликовістю, які кинули дівчинку і переїхали до Канади

YouTube / Dr. Phil

Дівчина з України з карликовістю Наталія Грейс Барнетт спростувала чутки про те, що вона намагалася вбити своїх прийомних батьків і видавала себе за дитину, будучи дорослою. Про це повідомляє ВВС.

Сироту з України в 2010 році усиновила подружня пара Крістін і Майкл Барнетт, які жили у Флориді. До цього дівчинку кілька разів удочеряли, проте повертали назад. На момент удочеріння Барнеттами Наталія стверджувала, що їй 6 років, однак Крістін і Майкл засумнівалися в її віці, вважаючи, що їй було тоді близько 20 років. Прийомна мати помітила в дівчинки корінні зуби, менструальний цикл та бажання спілкуватися з більш дорослими дітьми. Пізніше дівчина зізналася, що була трохи доросліша від названого віку, але їй було далеко не 20.

Так, у 2012 році Майкл Барнетт подав клопотання до Верховного суду округу Маріон у Флориді, щоб змінити дату свідоцтва про народження Наталії з 2003 на 1989 рік. Тоді тести кісток дівчини показали, що їй було 14 років.

Трохи пізніше сімʼя зізналася, що переїхала в Канаду без дівчинки, але залишила на неї квартиру зі сплаченими на рік уперед рахунками та консервами. Таким чином, сімейство залишило дівчинку жити наодинці. За це Крістін і Майклу висунуто звинувачення в халатності, вони постануть перед судом на початку 2020 року, незважаючи на те, що розлучилися в 2014-му.

В ефірі програми «Доктор Філ» Наталя розповіла, що думала, що знайшла свою сімʼю, проте в якийсь момент нові батьки стали побоюватися дівчинки. Вони стверджували, що вона намагалася вбити членів сімʼї, зарізавши їх ножем у сні, підсипавши отруту в каву та штовхнувши на електричну огорожу. Усі звинувачення дівчинка заперечує і називає непорозумінням. Незважаючи на це, вона зізналася, що попередня сімʼя повернула її у притулок через підозри в тому, що Наталя намагалася зламати руку синові в прийомній сімʼї.

«Один із хлопчиків, я і він, були дуже близькі, тому ми майже боролися, але я неправильно приземлилася на його руку, тому мама подумала, що я намагаюся зламати йому руку», — розповіла Наталія на шоу.

Наталія прожила сама рік, поки для неї не визначили сімʼю Антвона і Синтії Манс. Зараз вона каже, що їй 16 років.