Apple запустила власний стримінговий сервіс. Поки доступні тільки девʼять шоу, але є українські субтитри

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

З 1 листопада компанія Apple офіційно запустила свій стримінговий сервіс Apple TV+.

Сервіс працює у вигляді передплати з повністю оригінальним контентом. Вартість передплати — $4,99 на місяць, при цьому доступ можуть отримати до шести членів сімʼї. Доступний навіть 7-денний пробний період.

Новим сервісом можна скористатися в додатку Apple TV на iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch і інших платформах, а також на сайті tv.apple.com. Крім того, додаток Apple TV можна знайти і в деяких моделях телевізорів Samsung Smart TV.

Серіали виходять англійською мовою. Доступна озвучка французькою, німецькою, італійською, японською, португальською, іспанською та деякими іншими мовами. Також можна включити субтитри, зокрема доступні українська та російська мови.

Сервіс поки пропонує 9 серіалів, серед яких «Ранкове шоу» з Різ Уізерспун, Дженніфер Еністон і Стівом Кареллом, «Бачити» з Джейсоном Момоа, «Заради всього людства», «Дікінсон» та інші.

Як писало видання Financial Times, в Apple TV+ вклали близько $6 млрд. Сервісом займаються Джеймі Ерліхт і Зак Ван Амбург, які до цього працювали в Sony Pictures. При цьому видання повідомляє, що на серіал «Ранкове шоу» витратили кілька сотень мільйонів доларів, що перевищує бюджет «Гри престолів».