Поліція Лондона затримала двох підозрюваних у вбивстві 39 китайців, знайдених у фурі

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:
Поліція Лондона затримала двох підозрюваних у вбивстві 39 китайців, знайдених у фурі

Leon Neal / Getty Images

Поліція Лондона затримала двох підозрюваних, які можуть бути причетні до загибелі 39 осіб, тіла яких виявили в кузові вантажівки-контейнеровоза в місті Грейс, на південному сході Англії, повідомляє The New York Times.

Правоохоронці заявили, що чоловік і жінка 38 років з Уоррінгтона, міста на північному заході Англії, були заарештовані за підозрою в ненавмисному вбивстві та змові з метою торгівлі людьми. Поліція вийшла на слід підозрюваних після проведення посмертних оглядів загиблих. У четвер останки 11 осіб з вантажівки були доставлені машиною швидкої допомоги з порту Тілбері в морг, а розтин почався у пʼятницю, 25 жовтня.

Поліція Ессексу повідомила, що вранці у вантажівці в промисловому парку в Грейсі, (40 км на схід від Лондона) були виявлені мертвими 31 чоловік і вісім жінок. Усі вони були китайцями.

  • У середу, 23 жовтня, в британському місті Грейс (графство Ессекс) в причепі вантажівки виявили 39 людських трупів, зокрема тіло підлітка. Поліція затримала 25-річного водія вантажівки за підозрою у масовому вбивстві. Повідомляється, що він є вихідцем із Північної Ірландії та напередодні повернувся на цій вантажівці з Болгарії.