В Індії презентували найдорожчі на планеті шоколадні цукерки. Їхні інгредієнти збирали по всьому світу

Автор:
Тая Решетнікова
Дата:
В Індії презентували найдорожчі на планеті шоколадні цукерки. Їхні інгредієнти збирали по всьому світу

Fabelle Exquisite Chocolates

Індійський виробник елітного шоколаду Fabelle представив найдорожчі шоколадні цукерки, які потрапили до Книги рекордів Гіннеса. Про це повідомляє Mumbai News Network.

Покупцеві вони обійдуться трохи дорожче $6 тисяч за кілограм (150 тис. грн). Творцем цукерок є відомий шоколатʼє Філіп Контічіні. Ласощі виготовлені з какао-бобів, вирощених у Блакитних горах Ямайки, ванілі з острова Таїті, бельгійського білого шоколаду та лісових горіхів, зібраних в італійському регіоні Пʼємонт.

Fabelle Exquisite Chocolates

Найдорожчі цукерки отримали назву Fabelle Trinity — Truffles Extraordinaire і символізують цикл людського життя. У наборі буде 15 цукерок, він продаватиметься в деревʼяній коробці ручної роботи, яка коштуватиме $1 400 (майже 40 тис. грн).

  • В Японії жінки виступили проти традиції, згідно з якою вони роздають шоколадні цукерки колегам-чоловікам у День святого Валентина, тому що дарування найчастіше виявляється примусовим.
  • Влада Солсбері розкритикувала ідею російського пропагандистського телеканалу RT, який надсилає шоколадну модель міського собору як новорічний подарунок.