Нардеп від «Слуги народу» і колишній концертний продюсер «Кварталу» призначений радником секретаря РНБО

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:
Нардеп від «Слуги народу» і колишній концертний продюсер «Кварталу» призначений радником секретаря РНБО

Команда Максима Ткаченка / Facebook

Народний депутат від фракції «Слуга народу» та експродюсер компанії «Квартал-концерт» Максим Ткаченко став радником секретаря Ради національної безпеки та оборони. Про це повідомляє пресслужба депутата у Facebook.

Проте на офіційному сайті президента поки немає указу про призначення Ткаченка.

У депутата заявили, що він буде займатися питаннями реінтеграції і відновлення Донбасу. «Максим Ткаченко — народний депутат від політичної партії «Слуга народу» — став радником секретаря Ради національної безпеки та оборони України», — йдеться в повідомленні.

«Для мене велика відповідальність стати радником секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу. Планів безліч. Попереду — багато продуктивної роботи», — зазначив нардеп.

Ткаченко працював продюсером і генеральним директором компанії «Квартал-Концерт» та понад 20 років організовував розважальні заходи. Пройшов у Раду за списком «Слуги народу», номер 25.

  • 21 жовтня Зеленський призначив радником секретаря РНБО креативного продюсере ТОВ «Квартал 95» Сергія Сивохо. Його призначення викликало хвилю критики в соцмережах. Користувачі пригадували йому виступи на підтримку Партії регіонів і говорили про «розвал державності».
  • На виборах у Раду Сивохо йшов як мажоритарник від «Слуги народу» в окрузі № 49, але не набрав достатньої кількості голосів.