«Буду відповідати за роботу з людьми». Шоумен Сивохо розповів, чим займатиметься на посаді радника секретаря РНБО

Автор:
Юлія Рябчун
Дата:

Креативний продюсер «Студії «Квартал 95» і колишній кандидат у нардепи Сергій Сивохо заявив, що на посаді радника секретаря РНБО відповідатиме за гуманітарну політику щодо Донбасу. Про це він повідомив у Facebook.

«Розумію, що болить, що немає простих рішень і всі вже втомилися чекати і сподіватися на краще. Але наше питання, питання мирного Донбасу, з порядку денного не знято і буде вирішено! Відразу хочу уточнити, що я відповідатиму тільки за гуманітарну політику, за роботу з людьми і смислами, і працюватиму з великою і цілеспрямованою командою. Усі вони, як і я, вихідці з Донбасу, і у нас величезне бажання закінчити цю війну, зокрема в головах», — написав Сивохо.

Він також прокоментував резонанс в соцмережах після свого призначення. «Пропоную не поспішати з висновками, хайпом і хейтом. Невдовзі ви все побачите, і тоді ми зможемо конструктивно дискутувати», — додав шоумен.

  • На посаду радника секретаря РНБО Сивохо призначений 21 жовтня. Його призначення викликало хвилю критики в соцмережах. Користувачі пригадували йому виступи на підтримку Партії регіонів і говорили про «розвал державності».
  • На виборах у Раду Сивохо йшов як мажоритарник від «Слуги народу» в окрузі № 49, але не набрав достатньої кількості голосів.
  • «Слідство.Інфо» опублікувало розслідування, в якому йдеться, що в Києві напередодні виборів у Верховну Раду працювала «ботоферма», повʼязана з піар-агентством Pragmatico. Боти писали тисячі проплачених коментарів в інтересах різних кандидатів, серед яких — комік і товариш президента Володимира Зеленського Сергій Сивохо.