Гостра політична сатира. «Квартал 95» прокоментував ситуацію з хором Верьовки і піснею про Гонтареву

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

«Студія «Квартал 95» відреагувала на скандал з піснею на «Вечірньому кварталі» за участю Національного академічного хору імені Григорія Верьовки, у якій висміяли підпал будинку колишньої очільниці Нацбанку Валерії Гонтаревої. Там заявили, що номер був політичною сатирою, і хор не несе відповідальність за матеріал.

«Квартал» — це гостра політична сатира, так було, є і буде. Навіть якщо це не подобається деяким політикам. Саме політики, їхні дії та наслідки їхніх дій, які відчувають мільйони українців, дають нам привід для сатири. Ми вдячні хору імені Верьовки й нам шкода, що заслужений колектив незаслужено піддається інформаційній атаці. Колектив не брав участі в написанні матеріалу, тому, будь ласка, поважайте його», — сказано в повідомленні.

Артисти також відреагували на вибачення міністра культури Володимира Бородянського та запросили його на наступну зйомку «Вечірнього Кварталу», щоб він відразу після концерту сказав «за що йому соромно, а за що ні».

«Звертаємося до міністра економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофія Милованова. Бажаємо вам успіхів, економічного стрибка та побільше інвесторів. Але, якщо щось піде не так, можете сміливо звинувачувати нас», — додали в студії.