День захисника України: у Києві пройдуть два марші, схема перекриття доріг

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У День захисника України в Києві заплановані дві ходи, у звʼязку з чим рух деякими вулицями буде тимчасово перекритий. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Першу ходу проведуть ветерани війни на Донбасі. Марш «Ні капітуляції» розпочнеться о 16:00 у парку Тараса Шевченка.

Рух автомобілів буде обмежено: з 16:00 (14 жовтня) до 01:00 (15 жовтня) на вул. Фізкультури (від Великої Васильківської).

З 18:00 (14 жовтня) до 01:00 (15 жовтня) буде перекрито рух по вул. Еспланадна (від Басейної до Саксаганського), вул. Жилянській (від Великої Васильківської), вул. Шота Руставелі (від Жилянської до Басейної).

Також рух буде тимчасово обмежено на вул. Великій Васильківській (від Ділової до Жилянської) з 23:00 (14 жовтня) до 01:00 (15 жовтня).

Цього ж дня, 14 жовтня, запланований марш уболівальників збірної України за маршрутом: парк Тараса Шевченка — вул. Льва Толстого — пл. Льва Толстого — вул. Велика Васильківська — вул. Рогнідинська— вул. Еспланадна — Спортивна площа — Троїцька площа — НСК «Олімпійський».

Пресслужба ГУ НП у м. Києві

Рух буде тимчасово перекрито за такими маршрутами: вул. Казимира Малевича (від Ковпака до Івана Федорова) з 06:00 (14 жовтня) до 01:00 (15 жовтня), вул. Миколи Грінченка (від Івана Федорова до Кіровоградської), вул. Еспланадна (від Басейної до Саксаганського), вул. Фізкультури (від Великої Васильківської).