На посаду голови Харківської ОДА претендує нардеп від «Слуги народу»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

На посаду голови Харківської обласної державної адміністрації претендує нардеп від «Слуги народу» Олексій Кучер. Відповідна декларація кандидата на посаду опублікована на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК).

У коментарі «Радіо Свобода» Кучер підтвердив, що є кандидатом на посаду голови Харківської ОДА. «Моя кандидатура ще не погоджена, я просто кандидат. Але як кандидат я зобов’язаний заповнити декларацію», — заявив Кучер.

Кандидатуру нардепа на посаду голови Харківської ОДА повинен погодити Кабінет міністрів, після чого указ про призначення має підписати президент. Очікується, що уряд може ухвалити це рішення вже 9 жовтня.

Журналісти повʼязують Кучера із Вадимом Слюсарєвим — колишнім прикордонником та експомічником Артема Пшонки, сина біглого ексгенпрокурора Віктора Пшонки.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що йому знайомий Слюсарєв і що той допомагав керівнику місцевого виборчого штабу «Слуги народу» на Харківщині Павлу Сушку. Сам Сушко заперечив вплив Слюсарєва на роботу «Слуги народу» в регіоні та формування списку мажоритарників.