Біля Львова аварійно сів транспортний літак Ан-12, є загиблі

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Біля Львова аварійно сів транспортний літак Ан-12, є загиблі

Пресс-служба ДСНС

Біля Львова здійснив аварійну посадку транспортний літак Ан-12. Про це повідомляє пресслужба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

«О 07:10 до ДСНС надійшла інформація, що при заході на посадку на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту «Львів» зник з радару транспортний літак Ан-12», — йдеться у повідомленні.

За 20 хвилин один член екіпажу вийшов на звʼязок та повідомив, що літак здійснив аварійну посадку. О 07:46 літак знайшли на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги.

Згідно з інформацією ДСНС, на борту перебувало 8 чоловік, з них 7 членів екіпажу та одна особа, що супроводжувала вантаж. Внаслідок падіння літака 3 особи загинуло, 3 особи постраждало, доля 2 осіб невідома.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій у Facebook повідомив, що за попередніми даними в інциденті загинули 5 особи, а аварія сталася через нестачу пального.

«Під час виконання чартерного вантажного рейсу UKL4050 літаком Ан-12 UR-CAH авіакомпанії «Україна Аероальянс», за попередньою інформацією з 3 членами екіпажу на борту, по маршруту Віко (Іспанія) — Львів здійснив аварійну посадку на ґрунт в с. Сокільники поблизу аеродрому. За попередніми даними 4 загиблих. Аварійна посадка здійснена у зв’язку з закінченням пального. Розпочато розслідування», — написав він.