Трамп назвав журналістів тваринами та покидьками, говорячи про ситуацію з дзвінком Зеленському

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Президент США Дональд Трамп на закритій зустрічі з дипломатами назвав журналістів тваринами та покидьками, а також заявив, що чиновники, які повідомили інформацію тому розвіднику, хто подав скаргу на його розмову з Володимиром Зеленським — це шпигуни та зрадники.

Про це пише Bloomberg.

«Ви знаєте цих тварин у пресі. Вони тварини, одні з найгірших людських істот, яких ви зустрічали. Вони покидьки, багато з них покидьки», — сказав Трамп, скаржачись на те, що ЗМІ приділили «дуже багато уваги» цьому інциденту.

Президент також просив назвати йому чиновників, які ділилися інформацією із розвідником.

«Ми перебуваємо в стані війни. Я хочу знати, хто цей чоловік, хто той, хто дав йому [розвіднику] інформацію? Тому що це близько до шпигунства. По суті, цей чоловік ніколи не чув дзвінок, він щось чув і вирішив, що він або вона, або хто б то не було, чорт забирай... вони майже шпигуни», — заявив Трамп.

Також він у завуальованій формі погрожував розвіднику та чиновникам. «Ви знаєте, що ми робили в старі часи, коли ми були більш розумні? Правильно? Зі шпигунами та зрадою ми звикли розбиратися трохи інакше, ніж зараз», — сказав він.