Apple буде виводити на екран повідомлення про неавторизовану заміну дисплея. Його не можна буде прибрати чотири дні

Автор:
Марина Федорова
Дата:

У разі неавторизованої заміни дисплея iPhone компанія Apple буде виводити на екран сервісне повідомлення з позначкою «Важливе повідомлення з приводу дисплея», яке не можна буде прибрати протягом чотирьох днів. Ці повідомлення будуть бачити користувачі iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max, пише Engadget.

Перші чотири дні після заміни екрана повідомлення перебуватиме на екрані блокування, через 15 днів воно переміститься в розділ налаштувань, після чого остаточно перейде в розділ Налаштування > Основні > Про пристрій.

«Дисплеї iPhone повинні замінювати тільки фахівці, що пройшли навчання з обслуговування Apple і використовують оригінальні запчастини та інструменти Apple. Заміна, виконана не офіційними представниками Apple, не авторизованими постачальниками послуг чи не сертифікованими фахівцями, може не відповідати належним заходам безпеки пристрою і призвести до неправильної роботи», — про це заявила Apple у своїй службі підтримки.

Раніше Apple запровадила сервісні повідомлення про неавторизовані заміни батареї: «Неможливо перевірити, що цей iPhone має справжню батарею Apple. Інформація про здоровʼя [батареї] недоступна для цієї батареї».

  • У новій системі iOS 13 Apple припустилася помилки, що дозволяє зчитувати персональні дані певним додаткам, як-от GBoard, SwiftKey і Grammarly, а також отримувати повний доступ до смартфона та збирати дані про натискання клавіш.