Герой мему «Гарольд, який приховує біль» зізнався, що боровся з поширенням цих зображень

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Герой мему «Гарольд, який приховує біль» зізнався, що боровся з поширенням цих зображень

Facebook / Arató András

Колишній інженер з Угорщини Андраш Арато, який став героєм мему «Гарольд, який приховує біль», зізнався, що боровся з його розповсюдженням. Про це він розповів Euronews.

Арато розповів, що у 2009 році його попросили стати моделлю для фотографій, які потім були опубліковані на стокових сервісах. Користувачі швидко помітили «смуток і печаль» в усмішці Арато на знімках, завдяки чому народився мем «Гарольд, який приховує біль».

«Моя перша думка була про те, що я не хотів, аби це сталося. Мені знадобилося пʼять років, щоб це прийняти. Мені довелося змиритися з тим, що я не можу зупинити це, і зрештою вирішив, що якщо я не зможу позбавитися цього, то мушу цим скористатися», — розповів Арато.

Угорський пенсіонер створив акаунти в соцмережах, де спілкується з шанувальниками. «Коли вони зрозуміли, що я справжня людина, образливі та грубі жарти зникли майже повністю», — пояснив він. Сьогодні у нього налічується понад 300 тис. підписників.

Завдяки отриманій популярності Арато тепер подорожує світом, зустрічаючись зі своїми шанувальниками, знімається в телевізійній рекламі та музичних кліпах.