Олег Сенцов представив у Львові нову книгу під назвою «Маркетер»

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Український режисер Олег Сенцов презентував свою нову книгу «Маркетер» під час Львівського форуму видавців, повідомляє UA:Культура.

Сенцов написав книгу за 11 днів півтора року тому в таборі суворого режиму в Лабитнангі.

«Я давно цю книгу запланував. Якісь речі мені в голову приходять, і вони можуть сидіти роками. Я їх обмірковую, навіть нічого не записую, просто вони у мене визрівають. Ця книжка теж у мене дуже довго визрівала... Хронологічно ця книга — продовження «Життя», вона про мої студентські роки. І стилістично ці дві книги повʼязані», — розповів Сенцов під час презентації.

Книга вийшла друком у «Видавництві Старого Лева».

Презентація відбулася сьогодні, 22 вересня, о 13:00 у Львівській національній філармонії.

Автор пояснив назву твору, він розповів, що «маркетерами» називали тих, хто професійно займався маркетингом.

За словами автора, книгу присвячено особливостям життя у 90-ті роки. 1993 року він прихав до Сімферополя й вступив на навчання до місцевої філії Київського національного економічного університету за спеціальністю «маркетинг».

«Слова «маркетолог» тоді ніхто не знав», — зазначив Сенцов.

Уривки з книги зачитала українська акторка Римма Зюбіна.

«Маркетер» — збірка малої автобіографічної прози Сенцова. Автор розповідає в ній здебільшого про свої студентські роки: складання іспитів, будні в гуртожитку і на квартирах, нестримні веселощі, безгрошів’я — звичні складові життя молоді, яка здобуває знання. Початок дев’яностих. Зміна цінностей. Руйнування стереотипів. Становлення. Загартовування душі й характеру. Любов, дружба, виживання і бізнес.