«І слова кулі, а ти їм дулі». Реперка alyona alyona присвятила новий кліп проблемі булінгу

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Українська реперка alyona alyona показала новий кліп, присвячений проблемі цькування дітей однолітками у школах та інших дитячих колективах. Про вихід нового відео на пісню з однойменною назвою «Булінг» співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши його епізод.

«У нашому житті є моменти, які ніколи не забуваються і назавжди залишаються в памʼяті», — написала alyona alyona.

У пісні співачка торкається теми дитячого цькування та розповідає, чому, на її думку, таке трапляється. У відео реперка продемонструвала приклади булінгу щодо тих, хто будь-чим відрізняються від інших: зовнішністю, сексуальною орієнтацією, поглядами.

«Булінг-булінг, і слова кулі, а ти їм дулі. Якщо образять, — клич мене!», — йдеться у тексті пісні. Сама alyona alyona у кліпі постала своєрідною супергероїнею, яка в оригінальні способи зупиняє цькування, перевтілюючись у різні образи. Протягом першої години новий кліп реперки набрав у YouTube майже 30 тисяч переглядів.

alyona alyona у своїх піснях часто піднімає гострі соціальні питання. Зокрема, у себе в Instagram вона не одноразово обговорювала проблему булінгу.

«Ніколи не зважайте на хейтерів, не бійтеся бути собою та перегляньте погляди на себе. Так ви зможете побачити красу в собi», — написала реперка.

  • Колишня вихователька дитсадка в Київській області alyona alyona (справжнє ім’я Альона Савраненко), яка у 2018 році стала зіркою YouTube, випустила перший альбом під назвою «Пушка». Він складається з 13 пісень і опублікований у каталогах кількох потокових сервісів, зокрема Apple Music, iTunes і YouTube Music. Свій перший кліп на пісню «Рибки» alyona alyona випустила 17 жовтня 2018 року. Відео набрало майже 2 млн переглядів.
  • Українська реперка alyona alyona потрапила до переліку з пʼятьох претендентів на перемогу в міжнарожному музичному конкурсі Anchor.
  • Журнал The New York Times вніс українську хіп-хоп виконавицю alyona alyona (справжнє імʼя — Альона Савраненко) до списку 15 європейських артистів, на яких варто звернути увагу.