«Веду особисто». Сенцов зробив перший допис в Facebook після звільнення

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Звільнений з російського полону український режисер Олег Сенцов завів сторінку в Facebook і зробив там перший допис.

«Невелика інформація стосовно моєї присутності в інтернеті. Це моя офіційна і єдина сторінка. В інших соціальних мережах і месенджерах я не представлений», — зазначив він.

Сенцов стверджує, що цю сторінку «веде особисто», а в коментарях відповідати він не має наміру.

«...у друзі додаю тих людей, з якими знайомий особисто, спілкуюся або працюю. Спасибі за увагу і розуміння. Всім гарного дня», — підкреслив він.

  • 7 вересня Україна і Росія провели обмін полоненими за формулою «35 на 35». Додому повернулися, зокрема, Олег Сенцов, Роман Сущенко, Володимир Балух, Павло Гриб, Олександр Кольченко, Станіслав Клих, а також моряки, захоплені в Керченській протоці.
  • У відповідь Україна передала Росії Кирила Вишинського, Володимира Цемаха, Максима Одинцова, Олександра Баранова та інших увʼязнених. Українців урочисто зустріли в аеропорту «Бориспіль» родичі, журналісти і президент Володимир Зеленський.
  • Звільнених хлопців повезли на обстеження в лікарню «Феофанія» та військовий шпиталь у Києві. Пізніше Олег Сенцов поїхав з лікарні в супроводі дочки і близьких. Він також обіцяв скоро стати активним у Facebook, але поки завів Twitter і вже написав кілька повідомлень.