Екснардепу Скуратовському оголосили про підозру у справі про побиття сільського голови Плахтянки на Київщині

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Екснардепу Скуратовському оголосили про підозру у справі про побиття сільського голови Плахтянки на Київщині

Facebook / Alexandr Senko

Колишньому народному депутату від Радикальної партії Олега Ляшка Сергію Скуратовському оголосили про підозру у справі про побиття сільського голови Плахтянки на Київщині Олександра Сорочана.

Про це повідомляє пресслужба Генеральної прокуратури.

«Підозрюваний ексдепутат, перебуваючи на дорозі між селами Плахтянка та Андріївка Макарівського району Київської області, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин з мотивів надуманої образи, завдав сільському голові удару, від якого потерпілий не втримався на ногах і впав на землю. Унаслідок нанесеного удару потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження», — повідомили в ГПУ.

Також, за даними слідства, Скуратовський погрожував вбити Сорочана з мисливської рушниці.

  • Випадок стався 23 жовтня 2018 року. Тоді Плахтянський сільський голова Олександр Сорочан заявив у поліцію про те, що народний депутат Сергій Скуратовський і колишній голова Житомирської ОДА Юрій Забела, начебто перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час полювання на фазанів сильно його побили.
  • 12 березня Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) заявила, що готова заарештувати народних депутатів Сергія Скуратовського (Радикальна партія Олега Ляшка) і Дениса Дзензерського («Народний фронт»).