Ректору Тернопільського університету підкинули у двір вибухівку, він з дружиною в реанімації

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

4 вересня близько 8 години ранку у селі Петриків, поблизу міста Тернопіль, на подвірʼї ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого пролунав вибух, ректор і його дружина отримали травми. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

«На подвір’ї господарства, де проживає ректор одного з вищих навчальних закладів Тернополя, стався вибух невідомого предмета, внаслідок чого поранення отримав господар та його дружина. Потерпілі доставлені до реанімаційного відділення лікарні з діагнозом вибухова політравма», — йдеться в повідомленні.

За словами очевидців, зловмисники закинули на подвірʼя пакет із невідомим вмістом, Крисоватий підняв його, і пакет вибухнув у руках. Ректор і його дружина отримали серйозні травми. Сусіди розповіли, що ректору відірвало кисть, а його дружина була закривавлена, і швидка забирала її непритомною. Про це повідомляє видання «20 хвилин».

Наразі на місці працюють слідчо-оперативні групи поліції, кінологи, вибухотехніки, криміналісти.

«Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 15 (замах на злочин) і частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) ККУ. Тривають слідчо-оперативні дії», — зазначають у поліції.