Рідні українських моряків в аеропорту «Київ». Сподіваються, що найближчим часом хлопці повернуться додому

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Родичі військовополонених українських моряків приїхали в аеропорт «Київ» (»Жуляни») з надією, що їхні рідні найближчим часом повернуться додому. Про це повідомляє «Крим.Реалії».

Зокрема в аеропорту перебуває Віктор Сорока, батько українського моряка, старшого лейтенанта Василя Сороки.

«Нас ніхто сюди не запрошував, ми приїхали на поклик батьківського почуття, що треба приїхати, але, на жаль, це все виявилося фейком, що хлопці в Україні. Нам ніхто нічого не каже, ми ще ні з ким не спілкувалися, зараз спробуємо з кимось звʼязатися, поїдемо в Київ, але з Києва виїжджати не будемо, тому що сподіваємося, що як не буде нічого ввечері, то вночі», — сказав Віктор Сорока.

В аеропорту зараз мати і дружина моряка Романа Мокряка, а також тітка Михайла Власюка. Віктор Сорока додав, що вони планують лишатися в столиці, доки не повернуться хлопці.

  • У ніч на 30 серпня новий генеральний прокурор Руслан Рябошапка із посиланням на працівницю Верховної Ради Анну Ісламову повідомив, що обмін вʼязнями між Україною та Росією завершився. Йшлося про всіх 24 військовополонених моряків, Олега Сенцова, Володимира Балуха, Павла Гриба, Миколу Карпюка.
  • Речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила, що переговори між Україною та Росією щодо обміну досі тривають.
  • Процес обміну вʼязнями між Україною та Росією ще не завершився, переговори тривають. Про це повідомила речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель.