Суд ухвалив нову постанову щодо Гримчака, але знову припустився помилок

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Деснянський районний суд Чернігова ухвалив нову постанову у справі Гримчака з метою виправити допущені технічні помилки. У документі неправильно написане прізвище адвоката підсудного. Про це розповіла сама Тетяна Матяш, передає «Громадське».

«По-перше, мабуть, треба подавати знову клопотання про виправлення помилки вже в ухвалі про розгляд клопотання про виправлення помилки. Моє прізвище Матяш, а не Мятяш. Крім того, вона не назвала порядок набрання чинності цієї ухвали. Вона цього не вказала, це є підставою для подання скарги на суддю у відповідні органи. Суддя навмисно пішла на порушення, щоб направити його в СІЗО», — зазначила вона.

Жінка стверджує, що буде подавати апеляційні скарги на всі рішення судді, скаргу у Вищу кваліфікаційну комісію суддів та Державне бюро розслідувань.

  • У Деснянському районному суді Чернігова почалося нове засідання у справі Юрія Гримчака, на якому повинні будуть виправити допущені технічні помилки.
  • Суд обрав запобіжний захід заступнику міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрію Гримчаку, якого напередодні затримали при одержанні хабара. Після оголошення рішення суду адвокат Гримчака Тетяна Матяш звернулася до судді й заявила, що та неправильно назвала по батькові обвинуваченого.
  • 15 серпня Національне антикорупційне бюро (НАБУ) вручило підозру Юрію Гримчаку і його помічнику, яких затримали при отриманні хабара.