У Прилуках сутички біля 210 округу. Під будівлею збираються «тітушки», а в приміщення закинули димову шашку

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

На Чернігівщині під будівлею окружної виборчої комісії (ОВК) на 210 окрузі в Прилуках відбуваються зіткнення — у приміщення ОВК кидають димові шашки, місцеві жителі помітили під будівлею «тітушок».

«Увага!!! Коровченко збирає своїх «тітушок» під ОВК, аби залякувати місцевих жителів, які приходять підтримати Приходька», — йдеться в дописі у Facebook.

Раніше Центральна виборча комісія (ЦВК) зобовʼязала окружну виборчу комісію 210-го округу скласти та подати уточнюючий протокол за підсумками голосування на позачергових виборах до Верховної ради. ЦВК очікує надання протоколу не пізніше 12:00 16 серпня. Наразі 210 округ єдиний, де не оголошений обраним депутат.

  • Згідно з інформацією на сайті ЦВК, за результатами підрахунку голосів виборців в окрузі № 210 переміг самовисуванець Сергій Коровченко, за якого віддали свої голоси 21,24% виборців (16 541 голос). При цьому його найближчий конкурент, самовисуванець Борис Приходько отримав підтримку 21,11% виборців (16 44о голосів).
  • Чернігівський окружний адміністративний суд розглянув позов кандидата-самовисуванця в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 210 у Чернігівській області Бориса Приходька і зобовʼязав окружну виборчу комісію (ОВК) в цьому окрузі визнати недійсним голосування на дільниці № 740243.
  • 3 серпня Шостий апеляційний суд зобовʼязав 33 дільниці на окрузі № 210 у Чернігівській області провести перерахунок голосів. Він розпочався 4 серпня.