Поліція Великої Британії заявила, що знайшла відому YouTube-блогерку

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Правоохоронці Великої Британії заявили, що знайшли зниклу раніше YouТube-блогерку Марину Джойс, яку розшукували 10 днів. Про це повідомляє CNN.

«Марина Джойс у безпеці. Її хлопець Мехмед анонсував нове відео від дівчини, в якому вона пояснить своє зникнення. Хлопець не уточнив, що багато хто звинуватить його в заподіянні шкоди дівчині», — йдеться в повідомленні.

Також Мехмед сказав, що не може розкрити деталі події — це зробить сама дівчина. Самого відеозапису поки немає.

Хто така Марина Джойс?

Джойс — відома блогерка, веде на YouTube канал про красу. В одному відео, опублікованому в 2016 році, на думку шанувальників, вона просила про допомогу. Їм також здалося, що її руки були вкриті синцями. Після виходу відео глядачі почали аналізувати його на предмет доказів, вважаючи, що дівчина налякана кимось, хто знаходиться за кадром.

  • У Лондоні (Великобританія) за дивних обставин зникла 22-річна зірка YouTube, бʼюті-блогерка Марина Джойс. У поліції підтвердили, що це сталося девʼять днів тому.
  • 44-річна американська блогерка поїдає на камеру крабів і молюсків. Її блог Bloveslife має майже 2 млн підписників, а найпопулярніше відео з поїданням величезного краба набрало 11 млн переглядів.
  • Поліція Австралії видала ордер на арешт 23-річного Ітана Брамбла, тіло якого вкрите татуюваннями на 98%, через конфлікт у барі з дівчиною. Тим часом хлопець активно висміює правоохоронців в соцмережах і в коментарях постить пісню "Fuck Tha Police" хіп-хоп-групи N. W. A.