Із листопада кількість рейсів Ryanair з України збільшиться вдвічі в порівнянні з минулим роком

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Ірландський лоукостер Ryanair майже вдвічі збільшив кількість рейсів з українських аеропортів за останній рік. Про це повідомили в Міністерстві інфраструктури.

Із листопада 2019 року з українських міст заплановано 113 рейсів на тиждень у 40 напрямках. Це вдвічі більше, ніж у листопаді 2018 року. Тоді з України літали 52 рейси в 17 напрямках.

Ryanair літає з Києва, Харкова, Одеси та Львова. Із Києва з листопада заплановано 80 рейсів на тиждень у 26 напрямках, з Харкова — 6 рейсів на тиждень у 3 напрямках, з Одеси — 13 рейсів на тиждень у 6 напрямках, зі Львова — 14 рейсів на тиждень у 5 напрямках.

  • Найбільший лоукостер Європи Ryanair підняв вартість послуг пріоритетної посадки в літак і перевезення малого багажу. Послуга Priority (пріоритетна посадка) замість €10 тепер коштуватиме €12. Максимальна вартість провозу малого реєстрованого багажу (до 10 кг) піднялася з €17 до €25 в залежності від напрямку та часу придбання. При цьому ірландська авіакомпанія жодним чином не попередила клієнтів про зміни.
  • Нещодавно компанія Ryanair відкрила розпродаж 70 тис. авіаквитків на осінні рейси, включно з українськими напрямками. Найдешевші авіаквитки з Києва продавалися від €10.
  • Найбільший європейський лоукостер Ryanair ввів спецтарифи на авіаквитки з Києва за 17 напрямками на час скасування в серпні частини рейсів лоукостера Wizz Air.