«Повертайся скоріше». Трамп звернувся до звільненого у Швеції A$AP Rocky

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Президент США Дональд Трамп відреагував на звільнення в Швеції репера A$AP Rocky і закликав його скоріше повертатися додому. Про це він написав у себе в Twitter.

«A$AP Rocky звільнили з вʼязниці і зараз він знаходиться дорогою зі Швеції до Сполучених Штатів. Це був важкий тиждень, повертайся швидше додому A$AP», — зазначив він.

Пізніше A$AP Rocky звернувся до своїх шанувальників зі словами подяки.

«Дякую від усього серця всім моїм шанувальникам, друзям і всім, хто підтримував мене протягом цих останніх декількох тижнів. Я не можу висловити, який я вдячний вам усім. Це був дуже важкий і принизливий досвід. Я хочу подякувати суду за те, що дозволив мені повернутися до нашої сімʼї й друзів. Ще раз спасибі за всю любов і підтримку», — підкреслюється в повідомленні.

  • На початку липня в Стокгольмі суд дозволив затримати A$AP Rocky і членів його команди за бійку. Двоє хлопців переслідували музиканта протягом години, після чого між ними і командою A$AP Rocky виник конфлікт, який закінчився бійкою.
  • Через арешт A$AP Rocky організаторам фестивалю Atlas Weekend у Києві довелося замінити його на американського репера A$AP Ferg.
  • Окружний суд Стокгольма відпустив з-під варти американського репера A$AP Rocky, якого звинувачують у нападі й побитті вихідця з Афганістану Мустафи Джафарі.