Березенко: Я дуже шкодую, що ми не змогли домовитися з «Голосом»

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Керівник виборчого штабу оновленої партії Петра Порошенка Сергій Березенко сказав, що вони дуже шкодують через те, що не змогли домовитися про обʼєднання з іншими демократичними та патріотичними силами.

«Я дуже шкодую, що ми не змогли домовитись і знайти в собі сили, щоб об’єднатися, маю на увазі всі такі демократичні патріотичні сили — з «Голосом» передовсім. Якщо ви додасте зараз результати виборів національного екзит-полу 6+9 це 15, це фактично те, що взяв Петро Олексійович. Вони з самого початку заявили, що йдуть самостійно», — розповів кореспонденту theБабеля Березенко.

Він зазначив, що дехто з команди «Голосу» вже співпрацював з ними і було б логічно цю співпрацю продовжити.

«Той самий Ярослав Железняк, він був людиною відповідальною від Уряду за співпрацю з парламентом, і всі закони, в тому числі медична реформа, коли ми її проводили через парламент, він слідкував за поправками. Ми працювали як один організм», — говорить Сергій Березенко.

Також Березенко додав, що «Європейська солідарність» розраховує на місця як мінімум у двох комітетах.

«Європейської інтеграції, безумовно, і ми будемо дуже широко представлені в комітеті з Національної безпеки і оборони з генералом Забродським», — зазначив він.