Marvel анонсував випуск 10 нових фільмів про супергероїв за участю Наталі Портман, Анджеліни Джолі та Сальми Гаєк

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:
Marvel анонсував випуск 10 нових фільмів про супергероїв за участю Наталі Портман, Анджеліни Джолі та Сальми Гаєк

Albert L. Ortega / Getty Images

Американська кінокомпанія Marvel анонсувала виробництво ще десятка картин про супергероїв після фільму «Мстителі», який набув світової популярності.

Список оголосив президент Marvel Кевін Фейгі на міжнародному щорічному фестивалі San Diego Comic-Con, повідомляє ВВС.

Однією з головних несподіванок фестивалю стала заява переможця «Оскара» Махершала Алі про те, що у фільмах Marvel він виконуватиме роль мисливця на вампірів Блейда, якого в фільмі 1998 року грав Веслі Снайпс.

Актриса Наталі Портман підтвердила своє повернення до четвертого фільму про Тора «Тор: Любов і Грім», в якому фона повторить роль Джейн Фостер, але цього разу володіючи силою молота Тора. «Почуваюся досить добре. Я завжди трошки заздрила через молот», — зізналась актриса після того, як режиссер Тайка Ватіті вручил їй молот.

Роль Портман базується на серії коміксів Джейсона Аарона, в яких героїня Джейн Фостер стає могутньою леді Тор після того, як Тор Одісон виявився недостойним молоту. Також до цього фільму повернуться актори Кріс Хемсворт і Тесса Томпсон.

Так, перший новий фільм, який анонсував керівник Marvel, називається «Вічні» (The Eternals). До акторського складу увійдуть Анджеліна Джолі та Сальма Гаєк, які вийшли на сцену під бурхливі оплески, щоб розповісти про свої нові ролі.

Зокрема, Джолі зіграє роль героїні Тени — супержінки з четвертого покоління Вічних. «Я збираюся працювати в десять разів важче, тому що я думаю, що бути частиною MCU означає бути Вічною, стати частиною цієї сімʼї. Я знаю, що нам треба робити», — сказала вона. Вихід фільму запланований на листопад 2020 року.

Також був анонсований перший азіатсько-американський фільм про супергероя «Шан-Чі» (Shang-Chi). Роль головного героя виконає канадський актор Сіму Лю.

У коміксах Шанг-Чі — син суперлиходія Фу Манчу, який вирішує завадити плану батьку захопити світ, і головний майстер бойових мистецтв у всесвіті Marvel.