«Я так пишаюся вами». Обама написав листа колишній увʼязненій, яку він помилував

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

Колишній президент США Барак Обама написав рукописну записку жінці з Нового Орлеана, колишній увʼязненій, яку він свого часу помилував, та привітав її зі вступом до Південного університету (штат Луїзіана), пише СNN.

Як зазначається, у 1993 році 26-річна Даніель Мец була засуджена на три довічні терміни, а також ще 20 років увʼязнення, за злочини, повʼязані з наркотиками.

Уперше історію про неї опублікувала неприбуткова інформаційна організація The Hechinger Report. Жінка повідомила, що хоче подякувати Обамі, який помилував сотні людей під час перебування на посаді президента. «Ви не знаєте, що ви зробили для мене. Я нарешті прийду до тями», — сказала Мец.

Видання USA Today також опублікувало розповідь жінки, і через кілька днів Обама відповів їй листом.

«Я так пишаюся вами, і я впевнений, що ваш приклад матиме позитивний вплив на інших, які шукають другий шанс. Перекажіть вітання своїм дітям і знайте, що я вболіваю за всіх вас», — написав колишній лідер США.

  • У червні 2019 року стримінговий сервіс Spotify уклав багаторічний контракт на серію подкастів із експрезидентом США Бараком Обамою і його дружиною Мішель.
  • У червні 2009 року тодішній президент США Барак Обама написав пояснювальну записку вчителю школярки, яка пропустила школу заради зустрічі з ним у місті Грін-Бей у штаті Вісконсін.