Безсмертний готовий приєднатися до Тристоронньої контактної групи. Хоча про своє призначення дізнався від theБабеля

Автор:
Оксана Коваленко
Дата:
Безсмертний готовий приєднатися до Тристоронньої контактної групи. Хоча про своє призначення дізнався від theБабеля

Костянтин Стрілець / «Бабель»

Ексвіцепремʼєр і колишній представник України в політичній підгрупі Контактної групи в Мінську Роман Безсмертний готовий повторно приєднатися до роботи ТКГ в Мінську. Про це Безсмертний розповів theБабелю.

Він зазначив, що представники президента не радилися з ним при призначенні, а ініціатива залучити його до роботи ТКГ належить Леоніду Кучмі.

«Очевидно, що я приєднаюся до цього процесу, тому що підходи до роботи групи значно змінилися», — повідомив Безсмертний.

Він також додав, що поки знайомиться з останніми матеріалами роботи ТКГ і має намір зустрітися з президентом Володимиром Зеленським найближчим часом. За словами Безсмертного, важливо, щоб його бачення й бачення президента збігалися.

Хто такий Роман Безсмертний?

Політик, дипломат, один з авторів тексту Конституції. Ексвіцепремʼєр-міністр з питань адміністративно-територіальної реформи (2005), заступник глави Секретаріату президента (2007—2008). З 2015 по 2016 рік був представником України в політичній підгрупі Контактної групи в Мінську. Балотувався на посаду президента у 2019 році.