Статуя Ісуса та парашутист із прапором. Комітет виборців заявив про «дивну» агітацію кандидатів у нардепи

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Спостерігачі «Комітету виборців України» (КВУ) фіксують у регіонах дивні та цинічні форми ведення передвиборчої агітації кандидатами-мажоритарниками у депутати Верховної Ради.

Про це розповів гендиректор КВУ Олексій Кошель, пише Укрінформ.

«У Херсонській області в окрузі № 184 від імені благодійного фонду кандидата Ігоря Колихаєва в місті Берислав і населених пунктах цього округу протягом останніх півроку встановлюються на парканах і стінах будинків таблички з назвами вулиць і номерами будинків, на яких також вказується прізвище кандидата», — навів він приклад.

Кошель розповів, що в селищі Козова (Тернопільська область) за сприяння кандидата Івана Чайковського відкрили 10-метрову статую Ісуса Христа, на якій написано, хто її оплатив. В окрузі № 40 (Дніпропетровська область) на День Конституції під час авіашоу стрибав парашутист з прапором «Слуги народу». В Умані (Черкаська область) світломузичні фонтани підсвічують імʼя кандидата Антона Яценка, а у Дніпрі від імені благодійної програми кандидата Геннадія Гуфмана в мікрорайонах проходять дворові кінопокази.