Брата нового голови Донецької ОДА називають бойовиком «ДНР». Зеленський каже, що родичі не спілкуються

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Новий глава Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко не спілкується зі своїм братом, який живе на непідконтрольній території Донбасу. Про це під час представлення Кириленка у Краматорську сказав президент Володимир Зеленський, пише «Українська правда».

«А що стосується брата Павла… то з братом він не розмовляє через політичні розбіжності. Сам Павло залишив ту територію, перебуває в Україні, працює в Україні з перших днів окупації», — додав Зеленський.

Він додав, що у Кириленка на окупованій території живе не тільки брат, але й батьки. «Батьки там живуть, це їхня земля, вони вважають себе українцями, вони нікуди не хочуть переїжджати. Я розумію, Павло пропонував… Зрозуміло, це їхній вибір», — сказав Зеленський.

Як пише видання, у базі «Миротворця» бойовиком так званої «ДНР» пишеться чоловік на ім’я Євген Кириленко. Він на два роки старший за Павла Кириленка, має однакове з ним по батькові та був зареєстрований у тій самій квартирі в Макіївці (Донецька область), що і Павло.