У «Слузі народу» створили комітет із повернення окупованих територій

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У «Слузі народу» створили комітет із повернення окупованих територій

Facebook / Vladimir Voronov

У партії «Слуга народу» вважають найголовнішим аспектом повернення окупованих територій Донбасу інформаційну політику, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Під час круглого столу «Нова політика на Донбасі. Відродження. Розвиток. Стабільність» кандидат у народні депутати від «Слуги народу» Володимир Воронов зазначив, що створення спільної платформи «Нова політика на Донбасі» допоможе почати діалог між владою і громадянами, які живуть на окупованих територіях.

Він також повідомив, що «Слуга народу» створила робочий комітет з реінтеграції окупованих територій, який займається пошуком єдиного рішення для припинення війни. Інший кандидат у народні депутати від партії «Слуга народу» Микита Потураєв зазначив, що люди на підконтрольних територіях чують російську пропаганду і не можуть реально оцінити стан справ.

«Саме тому ми повинні вести проактивну інформаційну політику, необхідно чути один одного, щоб нарешті почати діалог. Люди, які змушені проживати на окупованих територіях, — це наші люди, українці. Ми не вважаємо їх сепаратистами. Ми називаємо речі своїми іменами: маріонеток Путіна — маріонетками Путіна, російських найманців — російськими найманцями», — резюмував Потураєв.