«Іноді дрібниці можуть засмутити». Батько Avicii заперечив наміри сина вчинити самогубство

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Батько померлого в минулому році шведського музиканта Тіма Берлінга (більш відомого як Avicii) заявив, що син не думав про самогубство. Про це він розповів CNN.

«Наша версія — він не планував самогубство», — сказав Клас Берлінг. Він додав, що син часто дзвонив йому в складних ситуаціях. «Ми багато говорили щодо його думок про життя, щодо думок про медитацію, любов ...у нас були довгі розмови», — сказав він.

Берлінг додав, що син незадовго до смерті був «щасливий», але підкреслив, що іноді «маленькі речі можуть вас засмутити або вибити з колії». «І я думаю, що це те, що [з Avicii] сталося», — сказав батько музиканта.

Він закликав політиків у Швеції та в усьому світі вирішувати проблеми психічного здоровʼя на ранніх етапах життя. «Школа повинна бути найкращим місцем для дітей, тому давайте зробимо її такою. Найголовніше — це намагатися виявити проблему раніше. Це справді політичне питання, яке потрібно вирішувати, а не обговорювати ще 10 років», — підкреслив батько Avicii.

Всесвітньо відомого музиканта Avicii (Тім Берглінг) знайшли мертвим 20 квітня 2018 року в готелі в столиці Оману Маскаті. Після смерті музиканта стало відомо, що він мав психологічні проблеми, повʼязані з високими навантаженнями. Діджей страждав від депресії, причиною смерті стало самогубство. Смерть настала через значну втрату крові внаслідок порізів розбитою пляшкою з-під вина.