ЦВК затвердила форму та текст бюлетеня для виборів до Ради

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Центральна виборча комісія затвердила форму та текст бюлетеня для дострокових виборів депутатів Верховної Ради, призначених на 21 липня. Про це повідомляє пресслужба Центрвиборчкому.

Текст друкуватиметься лише з одного боку на одному аркуші розміром 200х600 мм блакитно-сірого кольору з водяним знаком та захисними волокнами з використанням захисних графічних антисканерних елементів. Ці елементи виконають із захисних фарб та елемента, який втрачає забарвлення внаслідок дії тепла, а також із нанесенням номера виборчої дільниці з використанням захисної фарби, що проявляється на звороті виборчого бюлетеня.

Окрім того, ЦВК затвердила форму і тексти бюлетенів для голосування у мажоритарних округах. Залежно від кількості кандидатів бюлетені виготовляються за різними розмірами: до 6 кандидатів — 200х200 мм; до 11 кандидатів — 200х300 мм; до 18 кандидатів — 200х400 мм; до 33 кандидатів — 200х600 мм; до 50 кандидатів — 200х800 мм.

Прізвища кандидатів у цих бюлетенях друкуватимуть за алфавітним порядком. У разі повного збігу прізвищ, власних імен та по батькові кандидатів, відомості щодо них розміщуватимуть у порядку зростання їхніх дат народження.