Студія «Квартал 95» знайшла стендап-коміка, який критикуватиме Зеленського

Дата:
Студія «Квартал 95» знайшла стендап-коміка, який критикуватиме Зеленського

Студія Квартал 95

Студія «Квартал 95» запускає аналітичний ТБ-проєкт з «елементами гумору», ведучим якого стане сценарист і співавтор «Кварталу», стендап-комік Валерій Жидков. Мета програми — аналізувати те, що відбувається в Україні, і критикувати президента Володимира Зеленського, повідомляє пресслужба продакшну.

«У «Кварталі» вже зʼявився перший чоловік, який буде критикувати нинішнього президента Володимира Зеленського. Валерій, автор і ведучий нового проекту, буде аналізувати те, що відбувається в країні, докопуючись до суті і причин тих чи інших подій. В основу кожного з випусків програми будуть братися актуальні події та проблеми поточного тижня», — йдеться в повідомленні компанії.

Новий проєкт назвали «Де-мократія?» Почати обіцяють у суботу 29 червня в ефірі телеканалу «1+1».

  • 20 червня Студія «Квартал 95» запустила кастинг на кращого пародиста президента Володимира Зеленського, який після перемоги на виборах-2019 залишив проєкт.
  • Національне антикорупційне бюро розслідує можливу розтрату компанією «Кіноквартал», яка належить обраному президентові Володимиру Зеленському, отриманих від Державного агентства з питань кіно коштів.
  • Наприкінці березня стало відомо, що Зеленський більше не володіє часткою в компанії Green Family, яка веде кінобізнес в Росії.