Список «Слуги народу»: виключена Ірина Панченко заявила про інформаційну атаку

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
Список «Слуги народу»: виключена Ірина Панченко заявила про інформаційну атаку

Ірина Панченко

Ирина Панченко / Facebook

Виключена зі списку «Слуги народу» 25-річна Ірина Панченко заявила, що проти неї було організовано інформаційну атаку в пресі. Про це вона розповіла в інтервʼю «Апострофу».

«...відразу ж відчула всю жорсткість справжньої української політики. Те, як проти мене була організована інформаційна атака, як штучно мені створили буквально за день негативний образ — це, мабуть, вакцина, якою хтось вирішив провчити молодь, щоб не пробували займатися політикою. Іншою політикою, ніж та, до якої звикли в Україні», — зазначила вона.

Також Панченко уточнила, що місце в списку вона отримала після того, як працювала волонтером у виборчому штабі у Львівській області.

«З кінця минулого року я на волонтерських засадах працювала в громадському русі Зе!Команди у Львівській області... Там разом збирали анкети, проводили агітацію, пізніше формували ділянки... Після виборів керівництво штабу нам повідомило, що ті з нас, хто хоче далі працювати в команді на тих чи інших напрямках, можуть подати свої анкети. Я, як і багато інших, подала», — підкреслила вона.

  • З партійної сотні «Слуги народу» виключили кандидата під номером 73 — 25-річну Ірину Панченко, яка веде активне світське життя, за що ЗМІ назвали її «київською тусовщицею». Батько Ірини Панченко — бізнесмен Сергій Панченко, уродженець Кіровоградської області, який з 2000 року живе в Києві.