Під Адміністрацією президента протестували проти Маршу рівності в Києві

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Кілька десятків людей влаштували під будівлею Адміністрації президента в Києві протест проти проведення Маршу рівності, запланованого на 23 червня.

В акції брали участь активісти організацій «Правий сектор», «Традиція і порядок», «Невідомий патріот» та «Християнський фронт».

Як повідомляє «Укрінформ», активісти тримали плакати з написами «Марш рівності на крові — ось лице ЛГБТ» , «Є родина — є країна», «Закон для сімей — Україна для сімей», «Традиційна родина — здорова країна» тощо.

Також вони вимагали розслідувати події минулого року, коли поліція відтіснила активістів правих організації та не дала деяким із них взяти участь в альтернативній акції протесту під час проведення Маршу рівності.

«Рік тому, 17 червня 2018 року, в Україні під час так званого гей-параду були вперше побиті люди, які вийшли на захист сімʼї та сімейних цінностей. І досі не проведено службове розслідування в поліції, ніхто не покараний. Ми звертаємося до нового президента для того, щоб покарали всіх винних у побитті мирних громадян», — цитує видання співорганізатора акції Руслана Кухарчука.