Приходько виграла суд у команди Порошенка у справі про передвиборчий ролик. Адвокати експрезидента подали апеляцію

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Співачка Анастасія Приходько виграла суд у команди Петра Порошенка у справі про передвиборчу агітацію. Вона стверджує, що її обличчя незаконно використали в рекламному ролику Петра Порошенка «Йдемо вперед» у 2017 році, який був присвячений трьом рокам президентства Порошенка.

Про це артистка повідомила в Instagram.

«Іван Клечановський виграв разом зі мною суд проти команди П. Порошенка», — написала артистка.

Однак пізніше у Facebook зʼявився новий допис, в якому співачка розповіла про те, що команда Порошенка подала апеляцію.

«Усі ви пригадуєте той скандал, про передвиборчий ролик Порошенка, в якому я приймала участь, не даючі на то ніякої згоди. Ми рік боролися в судах. І ось ми виграли суд проти команди Петра Порошенка і закрили цю тему. Але Порошенко та його команда вирішили подати апеляцію», — розповідає Приходько в опублікованому відеозверненні.

Цю інформацію підтвердив у коментарі theБабелю адвокат співачки Іван Клечановський.

«Так, вони подали апеляційну скаргу, але ми ще чекаємо її поштою. Поки я не отримаю її і не ознайомлюсь, на жаль, деталі вам не розповім», — підтвердив він.

Однак адвокат зазначив, що апеляційну скаргу подала компанія, яка виробляла відеоролик для Петра Порошенка — Мedia pro communication.

Іван Клечановський зазначив, що Приходько не має на меті збагатитися, просто цей вчинок не має лишитися безкарним.

«Сума фінансової компенсації близько 260 тисяч гривень і 1 гривня моральної компенсації за те, що використовували Анастасію Костянтинівну у своїх цілях», — сказав адвокат.

Про що мова?

У лютому 2018 року співачка Анастасія Приходько помітила своє обличчя у рекламному ролику Петра Порошенка, який на той час був президентом України. Після цього вона подала на команду політика до суду. Анастасія пояснила це тим, що Порошенко обманом зняв її у своєму передвиборчому відео.